Op het moment dat je bij Emmy de praktijk binnen komt weet én voel je, dit zit goed. Emmy is een rustige, doortastende holistisch masseuse. Haar behandelingen voert ze met veel respect voor degene die op haar behandeltafel ligt uit. Emmy laat je voelen en ervaren. Door haar behandelingen heb ik leren voelen waar mijn grenzen liggen. Dankzij de holistische massagetherapie heb ik mijn leven nu heel goed op de rit. Ik voel, en, heel belangrijk, ik laat me niet meer leven. Ik ben er een gelukkiger mens van geworden.
Astrid
Voor mij is holistische massage een vorm van thuis komen. Door de massage heb ik makkelijker toegang gekregen tot mijn gevoelsleven. Mijn lichaam vertelt mij over mijn gevoelens. Bij mij speelde heel sterk het gevoel van misselijkheid en een brok in je keel hebben. Door de massage kon ik hier volle aandacht aan geven en de oorsprong van dit gevoel beleven. Het heeft gewerkt als een bevrijding. Zaak is om er wel de tijd voor te nemen, je helemaal over te geven aan dat moment. Nu is holistische massage elke maand een cadeautje aan mezelf, om even helemaal bij mezelf te zijn en weer fris en ontspannen aan de slag te gaan.
Wim
Toen ik bij Emmy kwam voor holistische massage wist ik niet dat mijn lichaam nog zo veel te vertellen had over pijnlijke en verdrietige ervaringen uit mijn leven. Met het masseren en aanraken werd ook het binnenste van mij aangeraakt. Praten over deze pijnpunten uit mijn verleden en het hier en nu, leverde mij al lang niks meer op. Juist het tot rust komen op de massage tafel en het ervaren van gevoelens die op plekken in mijn lichaam opgeslagen leken te zijn, bracht mij dichter bij mezelf en gaf mij even een rust die ik nooit had durven en mogen ervaren in mijn leven. Langzaam kon ik steeds meer oude negatieve ervaringen los laten en kreeg ik meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf. De hele positieve kant, die ik ook in me heb kreeg steeds meer ruimte. Vaak als Emmy mij masseerde voelde ik een enorme blijheid in me opkomen. Door aandacht aan mijn lichaam te geven kon ik ervaren hoe ontspanning aanvoelt in plaats van de stress-stand waar ik meestal in verkeerde en inmiddels aan gewend was. Door de warmte van Emmy krijg ik het gevoel dat de negativiteit ontdooit en daarachter liggende positiviteit vrijkomt. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en het leven gekregen en het belangrijkste.. ik heb het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben en er mag zijn met alles wat ik in me heb. Ik ben er van overtuigd dat dit gevoel me niet bereikt zou hebben als holistische massage (en Emmy) niet op mijn pad gekomen zouden zijn. Ik raad het iedereen aan die graag een dimensie dieper en ook blijer door het leven wil gaan!
Marie-Anne
In Den Haag geland (2002) voor werk. Zonder vrienden of kennis van taal of cultuur kwam er heel veel op mij af. Door een gelukkig toeval kwam ik Emmy tegen. De holistische massage ben ik begonnen om de stressklachten van lichaam en geest aan te pakken. Daarnaast voelde ik mij verdrietig en eenzaam. De holistische benadering, een combinatie van gesprek en massage, bleek de juiste te zijn. Na een paar maanden voelde ik mij sterker, veiliger en vooral kon ik weer contact maken met mijn kracht, mijn gevoel van veiligheid, mijn levensvreugde en de behoefte om erbij te horen. Leren van de taal en vrienden maken ging mij makkelijker af. Ik woon sindsdien met veel plezier in deze mooie stad en af en toe loop ik voor een “onderhoudsbeurt” naar Emmy.
Martha
Ik kwam bij Emmy Goldbach terecht omdat ik een holistische massagepraktijk zocht aangezien mijn rug vast zat. Al snel ondervond ik dat Emmy veel meer biedt dan massages. Zij leert je om de verbinding te maken tussen je lichaam en geest. Voor alle vormen van stress, spanningen of klachten kan je bij haar terecht. Er is altijd wel iets in je leven wat je bij Emmy aandacht kan geven. Bij haar komt je gehele systeem tot rust. En die rust krijg je niet alleen op de massagetafel. Het werkt door en je neemt het mee naar huis. Emmy is een enorm betrokken mens. Ze voelt aan hoe het met je gaat en zet haar uitgebreide kennis in om je lichamelijk en geestelijk tot jezelf te laten komen.
Holistische massage bij Emmy is echt een aanrader voor iedereen.
Annechien